Academy voor Interim Financials

Vergroot je marktwaarde, verbreed je kennis en verdien ook nog PE-punten.

Ook in 2018 hebben wij weer een nieuw aanbod van interessante cursussen.
Werk je al als interim financials via ons? Dan krijg je korting voor onze cursussen via onze spaarregeling.

Overzicht cursussen 2018

Cursussen 2018

Ben je geïnteresseerd in één van onze cursussen? Neem dan contact met ons op. Wij houden je op de hoogte van de actuele data en locaties. 

Bij voldoende aanmeldingen zal een definitieve datum worden vastgesteld. De cursussen vinden plaats in het voor- en najaar van 2018.

Timemanagement

Duur: 1 Dagdeel

Kosten:
€ 225,- (excl. Btw)

Tijdens deze training leer je hoe jouw werk in een beter tijdsbestek gedaan kan worden en heb jij niet meer aan het einde van de werkdag een nog grotere to-do lijst dan bij aanvang.

MEER INFORMATIE

Kennissessie Wet DBA

Duur: 1 Dagdeel

Kosten:
€ 295,- (excl. Btw)

In deze kennissessie praten wij u bij over de Wet DBA: de laatste stand van zaken, het gebruik van modelovereenkomsten en verantwoordelijkheden en risico’s.

MEER INFORMATIE

Certified Internal Auditor (CIA)

Duur: 4 Zaterdagen

Kosten:
€ 999,- (excl. Btw)

Tijdens deze cursus word je klaargestoomd om deel te nemen aan de CIA-examens. Na het behalen van de officiële CIA-titel ben je in staat organisaties te adviseren op het gebied van Internal Audit, de beheersbaarheid van processen en het doorvoeren van verbeteringen.

MEER INFORMATIE

Strategische Business Planning

Duur: 1 Dagdeel

Kosten:
€ 550,- (excl. Btw)

Gedurende de training worden de elementen van een succesvol businessplan besproken en kom je erachter hoe je de waarde van je onderneming kunt optimaliseren. Dit zorgt voor een onderscheidend vermogen en een verbetering van je concurrentiepositie.

MEER INFORMATIE

Subsidies van de Europese Unie

Duur: 1 Dagdeel

Kosten:
€ 400,- (excl. Btw)

Tijdens deze training leer je wat komt kijken bij het inrichten, beheren, administreren en verantwoorden van Europese subsidieprojecten (o.a. ESF, INTERREG, EFRO en Horizon 2020).

MEER INFORMATIE

Actualiteiten en Arbeidsrecht

Duur:  2 uur

Kosten:
€ 200,- (excl. Btw)

Na het volgen van deze cursus ben je volledig op de hoogte van de laatste veranderingen binnen de wet- en regelgeving en binnen de  ontwikkelingen van HR in het brede werkveld. Denk hierbij aan Wet DBA en de WAS.

MEER INFORMATIE

Excel voor Beginners

Duur:  1 Dagdeel

Kosten: 
€ 250,- (excl. Btw)

Na de cursus voor beginners kun je uit de voeten met Excel en is de start voor jou als professional gemaakt om voor opdrachtgevers, werkgevers en vooral voor jezelf op een professionele manier cijfers te kunnen onderbouwen.

MEER INFORMATIE

Excel voor Gevorderden

Duur:  1 Dagdeel

Kosten:
€ 250,- (excl. Btw)

Zaken zoals draaitabellen, macro’s, uitgebreide filters zijn na het volgen van deze cursus geen probleem meer! Je kunt goed uit de voeten komen met deze geavanceerde functies.

MEER INFORMATIE

Certification in Risk Management Assurance (CRMA)

Duur: 2 dagen

Kosten:
€ 499,- (excl. Btw)

Na het volgen van deze cursus en het behalen van de officiële CRMA titel ben je in staat organisaties te adviseren op het gebied van risk management. CRMA professionals kunnen organisaties controleren, verbeteren, maar ook adviseren over alle zaken rondom risicobeheer en governance.

MEER INFORMATIE

Lean Six Sigma Green Belt

Duur: 7 dagen

Kosten:
€ 2.950,- (excl. Btw)

Tijdens deze 7-daagse training leer je verschillende methoden en technieken om problemen in processen op te sporen, te analyseren en  te verminderen en ben je in staat om een veranderingsproces te leiden.

MEER INFORMATIE

Lean Six Sigma Black Belt

Duur: 8 dagen

Kosten:
€ 3.550,- (excl. Btw)

Tijdens deze training  krijg je inzicht in veranderingstrajecten en kun je deze in goede banen leiden. Je wordt een project- of programmaleider en adviseur voor de Green Belts.

MEER INFORMATIE

Op al onze cursussen en trainingen zijn de Algemene Voorwaarden voor Cursussen van Baker Tilly (PDF) van toepassing.