Training Actualiteiten Arbeidsrecht

Leer alles over het nieuwe arbeidsrecht.

Duur: 2 uur

Data:
7 februari 2018 of
24 oktober 2018

Tijd:
16:00 – 18:00 uur

Kosten:
€ 200,- (excl. Btw)

Locatie:
Utrecht, Amsterdam, Rotterdam

Meer informatie:
Barry Damen
+31 (0) 10 253 59 00

Het arbeidsrecht is erg dynamisch en een snel veranderend vakgebied. Als je net alle recente ontwikkelingen en gebeurtenissen op een rij hebt, moet je alweer concluderen dat de wet- en regelgeving veranderd is. Toch is het noodzakelijk om op de hoogte te blijven van alle actualiteiten in het arbeidsrecht. Tijdens deze 2 uur durende cursus word je volledig op de hoogte gebracht van alle actualiteiten binnen de wereld van HR.

INSCHRIJVEN

Resultaat
Na het volgen van deze cursus ben je volledig op de hoogte van de laatste veranderingen binnen de wet- en regelgeving en binnen de  ontwikkelingen van HR in het brede werkveld.

Juist omdat de veranderingen elkaar in een hoog tempo opvolgen, word je tijdens deze cursus bijgepraat over de meest recente veranderingen en actualiteiten. Denk hierbij aan Wet DBA, WAS, maar ook aansprakelijkheid van een ZZP-er, ziekteverzuim of dossieropbouw. Na het volgen van deze cursus beschik je over actuele kennis van het arbeidsrecht en kun je dit direct toepassen in de praktijk.

Inhoud
De inhoud van de training is gebaseerd op alle actuele  ontwikkelingen van het arbeidsrecht.

Doelgroep
Deze cursus is bedoeld voor ZZP-ers en iedereen die verantwoordelijk is voor het inhuren van ZZP-ers en andere flexibele arbeid.

Bij voldoende aanmeldingen zal een definitieve datum worden vastgesteld. De cursussen vinden plaats in het voor- en najaar van 2018.

INSCHRIJVEN

Op al onze cursussen en trainingen zijn de Algemene Voorwaarden voor Cursussen van Baker Tilly (PDF) van toepassing.

Over de docent

MR. NIENKE LEMMINK

De cursus wordt gegeven door Nienke Lemmink, Arbeidsrechtjurist werkzaam bij Baker Tilly Employment Advisory. Nienke adviseert, ondersteunt en begeleidt voornamelijk werkgevers binnen het arbeidsrecht.

Baker Tilly Employment Advisory helpt werkgevers hun personeelsbeleid optimaal én efficiënt in te richten door een intensieve samenwerking tussen HR consultants, arbeidsrechtjuristen, loonheffingsspecialisten en salarisadviseurs.

.