Training Certification in Risk Management Assurance (CRMA)

De beste voorbereiding op het CRMA examen

Duur: 2 dagen

Data:
12 oktober 2018
9 november 2018

Tijd:
9:30 – 16:30 uur
(incl. luxe lunch)

Locatie: 
Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam

Kosten:
€ 499,- (excl. Btw)

Meer informatie:
Barry Damen
+31 (0) 10 253 59 00

Het Instituut van Internal Auditors Nederland (IIA) heeft de CRMA ontworpen voor Internal Auditors en Risk Management Professionals met verantwoordelijkheid voor en ervaring in risk assurance, governance processen, kwaliteitsborging en control self-assessment (CSA). Na het volgen van deze cursus en het behalen van de officiële CRMA titel ben je in staat organisaties te adviseren op het gebied van risk management.

INSCHRIJVEN

Resultaat
CRMA professionals kunnen organisaties controleren, verbeteren, maar ook adviseren over alle zaken rondom risicobeheer en governance. Je bent het sleutelfiguur binnen de organisatie en staat in directe verbinding met directie, het management, maar ook met het audit team. Je biedt zekerheid op de ‘core business processen’ en brengt focus aan op strategische en organisatorische risico’s. Kortom; je bent een toegevoegde waarde voor de organisatie!

Inhoud
De training is een voorbereiding voor deelneming aan het CRMA examen. De training is geen opleiding tot CRMA, maar specifiek afgestemd op het succesvol afleggen van het CRMA examen. Het examen wordt afgenomen door het IIA. Wanneer je het examen hebt gehaald en aan de hierna genoemde vereisten voldoet, mag je de titel CRMA voeren.

Elke trainingsbijeenkomst begint met een interactieve presentatie van de relevante inhoud van een onderdeel. Het accent ligt op CRMA specifieke onderwerpen, vervolgens worden vraagstukken in detail besproken.

Vereisten voor het behalen van de titel (niet verplicht voor het volgen van deze training)
#Het succesvol afgerond hebben van CIA part 1;
#Minimaal een afgeronde HBO Bachelor opleiding (3 à 4 jaar)*;
#Minimaal 24 maanden werkervaring in de Audit/Control, Assurance omgeving;
#Referenties kunnen overhandigen;
#Een goede beheersing van de Engelse taal is een vereiste**;
#Het succesvol afronden van het CRMA examen.

* Er zijn enkele uitzonderingen indien je niet beschikt over de juiste werkervaring en/of opleiding. Op de site van de IIA staat de meest recente informatie.
** Zowel het lesmateriaal als de examens zullen in het Engels zijn.

Doelgroep
Auditors op minimaal HBO werk- en denkniveau. De training richt zich in de eerste plaats op professionals die van plan zijn om hun CRMA-certificaat te behalen of dit overwegen. Daarnaast is de training interessant voor iedere financiële professional die zijn of haar kennis wil vergroten op het gebied van risk management, assurance, internal audit, governance. Ook is de training zeer interessant voor kandidaten die niet verder dan CIA part 1 willen gaan.

Bij voldoende aanmeldingen zal een definitieve datum worden vastgesteld. De cursussen vinden plaats in het voor- en najaar van 2018.

INSCHRIJVEN

Op al onze cursussen en trainingen zijn de Algemene Voorwaarden voor Cursussen van Baker Tilly (PDF) van toepassing.

Over de docent

DRS. JACK DAVIDSZ RA CIA CBA
MCC CRMA

Met meer dan 25 jaar praktijkervaring in internal auditing is drs. Jack Davidsz RA, CIA waarschijnlijk één van de meest ervaren internal auditors. Naast dat hij nog steeds werkzaam is als internal auditor verzorgt hij al lange tijd cursussen en trainingen over internal auditing.