Training Excel voor Beginners

De basis voor iedere professional

Duur: 1 Dagdeel

Data:
14 maart 2018 of
4 september 2018

Tijd:
09:00 – 14:00 uur

Locatie:
Amsterdam, Utrecht, Rotterdam

Kosten:
€ 250- (excl. Btw)

Meer informatie:
Barry Damen
+31 (0) 10 253 59 00

Tegenwoordig is in geen enkele organisatie Excel weg te denken. Organisaties groot of klein, gebruiken Excel voor de financiële administratie, maar ook om statistieken forecasts te kunnen berekenen. Inzichten in cijfers is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

INSCHRIJVEN

RESULTAAT
Na de cursus voor beginners kun je uit de voeten met Excel en is de start voor jou als professional gemaakt om voor opdrachtgevers, werkgevers en vooral voor jezelf op een professionele manier cijfers te kunnen onderbouwen.

INHOUD
Tijdens deze cursus maak je kennis met de vele (basis)functies van Excel. Beginnend met uitleg over de functionaliteiten, gevolgd door het maken van werkmappen, het vullen van cellen met gegevens en het opmaken van deze cellen, het invoeren van basisformules en het maken van grafieken. Je leert gegevens te sorteren en ze op te nemen in tabellen. Je krijgt de basis mee om met de gegevens te gaan rekenen. Deze praktische cursus is, naast de theorie, vooral gevuld met oefeningen. De trainer loopt stap voor stap mee en ondersteunt waar nodig.

DOELGROEP
Deze cursus is voor iedereen bedoeld die graag leert werken met Excel en vanaf de basis wil beginnen. Voorkennis van Excel is geen vereiste om deel te nemen aan de cursus. Ook goede wiskundige inzichten is voor deze basiscursus niet nodig.

Bij voldoende aanmeldingen zal een definitieve datum worden vastgesteld. De cursussen vinden plaats in het voor- en najaar van 2018.

INSCHRIJVEN

Op al onze cursussen en trainingen zijn de Algemene Voorwaarden voor Cursussen van Baker Tilly (PDF) van toepassing.

Over de docent

ALFRED VELDMAN RE RA

De cursus wordt gegeven door Alfred Veldman, werkzaam als interim financial voor Baker Tilly voor o.a. de Rijksoverheid. Alfred is een Excel specialist en beschikt over zeer uitgebreide kennis en ervaring in dit vakgebied. Binnen de Rijksoverheid is hij meerdere malen gevraagd Excel trainingen te geven.