Training Excel voor Gevorderden

Voor iedereen die zich wil verdiepen in macro’s en draaitabellen

Duur: 1 Dagdeel

Data:
31 mei 2018 of
27 november 2018

Tijd:
15:00 – 20:00 uur

Locatie:
Amsterdam, Utrecht, Rotterdam

Kosten:
€ 250- (excl. Btw)

Meer informatie:
Barry Damen
+31 (0) 10 253 59 00

Tijdens de cursus Excel voor Gevorderden leer je omgaan met verschillende geavanceerde functies van het spreadsheetprogramma. Door de vele en slimme mogelijkheden van Excel leer je efficiënter te werken en kun je voorstellen, forecasts of onderzoeken concreet onderbouwen. Je zult zien dat bij een goede beheersing van Excel het werk sneller en foutloos uitgevoerd wordt. Het is de basis voor iedere professional.

INSCHRIJVEN

RESULTAAT
Na de cursus Excel voor Gevorderden ben je in staat om uitgebreide en complexere opties onder de knie te krijgen. Zaken zoals draaitabellen, macro’s, uitgebreide filters zijn na het volgen van deze cursus geen probleem meer!

INHOUD
Tijdens deze cursus leer je te werken met: macro’s, verschillende vormen om data samen te vatten en te analyseren in draaitabellen en grafieken, gegevensconversie en vergelijkingen maken. Daarnaast zal ingegaan worden op complexe formules. Deze praktische cursus is, naast de theorie, vooral gevuld met oefeningen. De trainer loopt stap voor stap mee en ondersteunt waar nodig.

DOELGROEP
Deze cursus is voor iedereen bedoeld die zich verder wil verdiepen in Excel en de uitgebreide opties van het spreadsheetprogramma onder de knie wil krijgen. Voorkennis van Excel is een vereiste om deel te nemen aan de cursus.

Bij voldoende aanmeldingen zal een definitieve datum worden vastgesteld. De cursussen vinden plaats in het voor- en najaar van 2018.

INSCHRIJVEN

Op al onze cursussen en trainingen zijn de Algemene Voorwaarden voor Cursussen van Baker Tilly (PDF) van toepassing.

Over de docent

ALFRED VELDMAN RE RA

De cursus wordt gegeven door Alfred Veldman, werkzaam als interim financial voor Baker Tilly voor o.a. de Rijksoverheid. Alfred is een Excel specialist en beschikt over zeer uitgebreide kennis en ervaring in dit vakgebied. Binnen de Rijksoverheid is hij meerdere malen gevraagd Excel trainingen te geven.