Training Strategische Business Planning

Leer hoe een strategisch business plan jou kan helpen om nog succesvoller te zijn.

Duur: 1 Dag

Data:
25 januari 2018 of
27 september 2018

Tijd:
14:30 – 21:00 uur
(inclusief luxe broodjes)

Locatie:
Amsterdam, Rotterdam, Utrecht

Kosten:
€ 550,- (excl. Btw)

Meer informatie:
Barry Damen
+31 (0) 10 253 59 00

Een overtuigend en geloofwaardig businessplan leidt tot een stevige strategische basis van je onderneming en zorgt voor de nodige steun voor je plannen van investeerders, management of andere beslissers. Het business planningsproces zorgt voor een onderscheidend vermogen en verbetering van je concurrentiepositie en is daarmee essentieel voor elke onderneming, ongeacht grootte. 

INSCHRIJVEN

Een strategisch businessplan is nodig, omdat externe belanghebbenden dit steeds vaker vragen. Het ontwikkelen van een businessplan zal centraal staan tijdens de cursus, er wordt onder andere gekeken naar hoe je de concurrentie de baas blijft, in hoeverre toekomstplannen kansrijk zijn en naar de financiële haalbaarheid van de plannen.

Resultaat
Gedurende de training worden de elementen van een succesvol businessplan besproken en kom je erachter hoe je de waarde van je onderneming kunt optimaliseren door het vinden van de kernkwaliteiten van jouw onderneming. Uit recent onderzoek van Baker Tilly blijkt dat bedrijven die hun strategie op papier hebben en dit in- en extern actief uitdragen, meer groei laten zien.

Inhoud
De cursus is interactief van karakter. Er wordt een case behandeld, maar daarnaast is er volop ruimte om de stof te spiegelen aan de eigen situatie. De nadruk bij deze cursus ligt bij jouw profilering, merk en cv.

Doelgroep
Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor ondernemers en Zelfstandig Professionals die werkzaam zijn binnen het brede financiële werkveld en zichzelf nog verder willen profileren.

Bij voldoende aanmeldingen zal een definitieve datum worden vastgesteld. De cursussen vinden plaats in het voor- en najaar van 2018.

INSCHRIJVEN

Op al onze cursussen en trainingen zijn de Algemene Voorwaarden voor Cursussen van Baker Tilly (PDF) van toepassing.

Over de docent

BAREND VAN DE KRAATS

Niet alleen heeft Barend van de Kraats jarenlange ervaring met strategische business planning voor veel verschillende organisaties (o.a. via Baker Tilly en McKinsey), maar hij publiceert ook regelmatig over zijn vakgebied. Zijn artikelen zijn gepubliceerd in onder ander Het Financieele Dagblad, Facto.nl en BiZZ.