Training Timemanagement

‘Pak je werkhouding aan en ruim je hoofd op!’

Duur: 1 Dagdeel

Data:
18 januari 2018 of
10 april 2018

Tijd:
Deze training duurt een dagdeel (4 uur)

Locatie: 
Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam

Kosten:
€ 225,- (excl. Btw)

Meer informatie:
Barry Damen
+31 (0) 10 253 59 00

Bestaat uw dag uit veel overleggen, voornamelijk ad hoc vragen of start u dagelijks op met een overvolle mailbox? Voor die mensen bieden wij de training Timemanagement aan. Wij laten zien hoe het komt dat je met tien dingen tegelijk bezig bent of geen nee kunt zeggen tegen verzoeken van collega’s. Relevante vragen om voor jezelf na te gaan of je voornemens bent om naar je werkgedrag te kijken én er mooie verbeterslagen uit te halen.

INSCHRIJVEN

Resultaat
Na deze cursus heb je praktische handvatten voor een efficiënt werkgedrag en kun je die handvatten zelf toepassen in jouw werksituatie.

Inhoud
We gaan met de nodige humor, maar wel met wijze les, onderwerpen aan de orde stellen als: tijdsaspect, hoeveelheid werk, concentratie op de werkplek, korte termijn versus lange termijn, grenzen stellen en juiste prioritering en beheer van de mailbox. Eigen inbreng en reflectie vormt de basis om de vertaalslag te maken welke effectieve maatregelen je kunt nemen voor een verbetering in je werkwijze.

Doelgroep
Deze cursus is bedoeld voor iedereen die denkt zijn werk in een beter tijdbestek te kunnen doen en/of regelmatig het gevoel heeft aan het einde van de werkdag een nog grotere to-do lijst te hebben dan bij aanvang.

Bij voldoende aanmeldingen zal een definitieve datum worden vastgesteld. De cursussen vinden plaats in het voorjaar van 2018.

INSCHRIJVEN

Op al onze cursussen en trainingen zijn de Algemene Voorwaarden voor Cursussen van Baker Tilly (PDF) van toepassing.

Over de docent

SUSAN VAN DER HEIJDEN

De training wordt gegeven door Susan van der Heijden, HR-consultant bij Baker Tilly Employment Advisory. Susan combineert de kennis van het HR-vak met haar brede praktijkervaring. Die combinatie maakt dat zij ondernemers en medewerkers passende adviezen en pragmatische tools te bieden heeft.