jan 29

Hoe ben jij het jaar begonnen?

Meer vacatures

Wij weten steeds meer opdrachtgevers uit verschillende sectoren aan ons te binden. Hierdoor groeit ook het aantal vacatures. Daarom is de vernieuwde website onderverdeeld in drie aparte omgevingen: Overheid, Profit en Zorg.

Uitbreiding team

Omdat wij binnen steeds meer sectoren actief zijn, hebben wij besloten om voor iedere sector een apart team te vormen met accountmanagers en back-office medewerkers. Op de website staat nu onder iedere omgeving een pagina ‘Ons team’ met alle contactgegevens.

Het jaar is nu precies een maand oud.
Heb jij al iets kunnen afvinken van jouw to do-lijstje voor 2016?
Wij wel: Onze website is volledig vernieuwd.

Waarom een nieuwe website?

Als Baker Tilly Interim Financials zijn wij gespecialiseerd in het matchen van ervaren en hoogopgeleide interim financials aan de juiste opdrachtgevers. Wij weten steeds meer opdrachtgevers en interim financials aan ons te binden. Om ook in de toekomst steeds weer de beste match te realiseren, hebben wij onze website volledig vernieuwd.

Dus staat een nieuwe uitdaging op jouw to do-lijstje, bekijk dan onze vacatures of ga direct naar CV Uploaden. Wij zullen dan proactief voor jou bekijken welke positie en opdrachtgever het beste bij jou past.

Meer informatie

Wij zijn heel trots op onze vernieuwde website en wij zijn ervan overtuigd dat de website zal helpen om jou nog beter te matchen aan interessante opdrachten.

Voor meer informatie kan je ook contact opnemen met één van onze accountmanagers voor de overheidssector of met een van onze accountmanagers voor de profitsector.

Cursusaanbod

Het is nu eenvoudiger om informatie terug te vinden over het cursusaanbod van onze Academy voor Interim Financials en om je voor een cursus in te schrijven.

Met onze cursussen en trainingen kan jij je kennis uitbreiden en ook nog PE-punten verdienen.

Nieuw design

Tenslotte kent de vernieuwde website een frisser en moderner lay-out die zich automatisch aanpast als je hem bekijkt op je smartphone of tablet.

Hierdoor blijft de site altijd goed leesbaar.