jan 06

Netwerkbijeenkomst op grote hoogte

Regelmatig organiseren wij vanuit Baker Tilly Interim Financials netwerkborrels waar jij als interim financial interessante collega’s kunt ontmoeten.

Onze laatste bijeenkomst was eind 2015. Onze communicatieadviseur Robin Kerkhof was op de bijeenkomst aanwezig om de sfeer te proeven en de avond vast te leggen.

Wat een uitzicht! Na de vorige bijeenkomst in het Tweede Kamergebouw hebben wij deze keer de netwerkborrel georganiseerd in The Penthouse in Den Haag. Vanaf daar keken wij uit over de hele stad. Volgens Barry Damen, verantwoordelijk partner, is deze locatie symbolisch voor waar wij nu staan als Baker Tilly Interim Financials. In zijn speech zegt hij hierover:

“In de tweede helft van 2015 hebben wij een aantal mooie nieuwe klanten weten binnen te halen en wij hebben een aantal waardevolle raamovereenkomsten gegund gekregen. Het gaat goed met Baker Tilly Interim Financials en the sky is the limit!”

Wanneer ik met de aanwezige interim financials praat, blijken de meesten het optimisme van Barry te delen. Over de toekomst maakt men zich weinig zorgen. Waarschijnlijk terecht, want in 2015 is het aantal posities voor interim financials flink toegenomen en deze trend lijkt door te zetten in 2016.

Uit een rondvraag blijken de interim financials om verschillende redenen graag te werken via Baker Tilly Interim Financials. Zo noemt zelfstandig interim financial Ed Verkaart onze persoonlijke werkwijze als een belangrijke reden. Hij prijst de sociale en betrokken communicatie van zijn vaste accountmanager, Pitty Heijkoop.

Verder noemen veel interim financials het simpele feit dat wij de meest interessante en uitdagende opdrachten hebben. Andere redenen die ik veel te horen krijg, zijn de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen (bijv. via onze Academy voor Interim Financials) en onze flexibiliteit om mee te bewegen met de wensen van onze interim financials.

Wij leren je graag kennen
Wil je zelf aan de slag als interim financial, dan leren wij je graag kennen.

Heb je ervaring binnen de overheid of wil je aan slag binnen de flexibele schil van Baker Tilly, neem dan contact op met Pitty Heijkoop.

Wil je als interim financial werken binnen het bedrijfsleven? Neem contact op met Brian Swainsbury.

Vanzelfsprekend kan je ook onze vacatures bekijken.

Delen via LinkedIn of Twitter? Graag!