Inschrijving

Wil je graag een cursus volgen, maar ben je op de genoemde data verhinderd?
Neem gerust contact met ons op om eventuele mogelijkheden te bespreken!

Inschrijfformulier
Academy voor Interim Financials

  • Op al onze cursussen en trainingen zijn de Algemene Voorwaarden voor Cursussen van Baker Tilly (PDF) van toepassing.

TRAINING CERTIFIED INTERNAL AUDITOR (CIA)

De training Certified Internal Auditor zal je kennis verbreden op het gebied van internal auditing. Na de training heb je een goed beeld van welke vragen je kunt verwachten op het CIA-examen en hoe je de examenvragen het beste kunt beantwoorden.

Meer informatie

TRAINING STRATEGISCHE BUSINESS PLANNING

Na de training weet je precies hoe je een succesvol en overtuigend strategisch businessplan opstelt dat een bedrijf richting geeft en waarmee je actief naar buiten kunt treden.

Meer informatie

TRAINING SUBSIDIES VAN DE EUROPESE UNIE

Tijdens deze training leer je wat komt kijken bij het inrichten, beheren, administreren en verantwoorden van Europese subsidieprojecten (o.a. ESF, INTERREG en Horizon 2020).

Meer informatie

TRAINING ACTUALITEITEN ARBEIDSRECHT

Na het volgen van deze cursus ben je volledig op de hoogte van de laatste veranderingen binnen de wet- en regelgeving en binnen de  ontwikkelingen van HR in het brede werkveld.

Meer informatie

TRAINING EXCEL VOOR BEGINNERS

Tegenwoordig is in geen enkele organisatie Excel weg te denken. Organisaties groot of klein, gebruiken Excel voor de financiële administratie, maar ook om statistieken forecasts te kunnen berekenen. Inzichten in cijfers is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Meer informatie

TRAINING EXCEL VOOR GEVORDERDEN

Tijdens de cursus Excel voor Gevorderden leer je omgaan met verschillende geavanceerde functies van het spreasheetprogramma. Door de vele en slimme mogelijkheden van Excel leer je efficiënter te werken en kun je voorstellen, forecasts of onderzoeken concreet onderbouwen. Je zult zien dat bij een goede beheersing van Excel het werk sneller en meer foutloos uitgevoerd wordt. Het is de basis voor iedere professional.

Meer informatie

TRAINING CERTIFICATION IN RISK MANAGEMENT ASSURANCE (CRMA)

Na het volgen van deze cursus en het behalen van de officiële CRMA titel ben je in staat organisaties te adviseren op het gebied van risk management. CRMA professionals kunnen organisaties controleren, verbeteren, maar ook adviseren over alle zaken rondom risicobeheer en governance.

Meer informatie

TRAINING LEAN SIX SIGMA GREEN BELT

De cursus heeft de vertaling gemaakt naar de dienstensector en is niet zoals vele gelijksoortige cursussen alleen op fabriekproductie gericht. De cursus is vooral praktijkgericht en door een uitgebreide (laagdrempelige) introductie statistiek en het programma Minitab word je meegenomen naar de statistische optimalisatie van Six Sigma.

Meer informatie

TRAINING LEAN SIX SIGMA BLACK BELT

Na het volgen van deze 8-daagse cursus ben je in staat om effectief bedrijfsprocessen te stroomlijnen en leer je complexe processen succesvol te veranderen. Tevens  krijg je inzicht in veranderingstrajecten en kun je deze in goede banen leiden. Je wordt een project- of programmaleider en adviseur voor de Green Belts.

Meer informatie

TRAINING TIMEMANAGEMENT

Bestaat uw dag uit veel overleggen, voornamelijk ad hoc vragen of start u dagelijks op met een overvolle mailbox? Voor die mensen bieden wij de training Timemanagement aan. Wij laten zien hoe het komt dat je met tien dingen tegelijk bezig bent of geen nee kunt zeggen tegen verzoeken van collega’s. Relevante vragen om voor jezelf na te gaan of je voornemens bent om naar je werkgedrag te kijken én er mooie verbeterslagen uit te halen.

Meer informatie

TRAINING KENNISSESSIE WET DBA

In deze kennissessie praten wij u bij over de Wet DBA: de laatste stand van zaken, het gebruik van modelovereenkomsten en verantwoordelijkheden en risico’s. De inhuur van zzp’ers brengt sinds de invoering van de Wet DBA nieuwe verplichtingen met zich mee voor zowel opdrachtnemer als opdrachtgever. Zo is het aan te bevelen om met een, door de Belastingdienst goedgekeurde, overeenkomst te werken. Daarin staat de wijze van samenwerking beschreven en wordt expliciet overeengekomen dat er geen sprake is van een dienstbetrekking.

Meer informatie

TRAINING BTW BIJ DE OVERHEID

Het klinkt tegenstrijdig dat de overheid btw moet betalen en berekenen. Tijdens deze training wordt u meegenomen in de btw-regelgeving voor overheidsinstellingen.

Meer informatie

TRAINING BTW IN DE ZORG

Alle zorginstellingen hebben met btw te maken. Tijdens deze training worden deelnemers bekend gemaakt met de btw-regels die specifiek voor de zorgsector gelden.

Meer informatie