Over ons

Interim Financials (onderdeel van Baker Tilly) is een betrouwbare detacheringsorganisatie met een specialisatie op het gebied van bemiddeling en detachering van finance professionals. Interim Financials beschikt over een groot netwerk van finance professionals waardoor wij snel kunnen schakelen indien hiernaar gevraagd wordt. Deze professionals hebben meerdere jaren ervaring in de financiële dienstverlening en springen graag bij in uw bedrijf.

Baker Tilly

Een ondernemende, directe, verbindende en scherpzinnige organisatie met kwaliteit als belangrijkste fundament: dat is Baker Tilly. We zijn een van de top tien accountancy- en belastingadvieskantoren van Nederland en hebben 12 vestigingen verspreid over het land. Onze werkzaamheden zijn divers: van (wettelijke) controle jaarrekening tot btw- advies. Van arbeidsrecht tot begeleiding bij aankoop van een bedrijf. Van waardebepaling tot detachering. En van IT-advies tot bedrijfsstrategie. Wij focussen ons op de publieke sector, de zorg en de grotere mkb-bedrijven, waaronder familiebedrijven. Dit doen we voor mkb-bedrijven en grote ondernemingen tot non-profitinstellingen en organisaties in de publieke sector.

Baker Tilly is aangesloten bij Baker Tilly International. Baker Tilly International is een onafhankelijk onderdeel van één van de 10 grootste accountancy- en adviesnetwerken ter wereld. Onze wereldwijde activiteiten geven ons de kwaliteit en expertise die uw bedrijf verdient.

Persoonlijk

Onze werkwijze is gericht op het persoonlijk kennen van zowel de interim professionals als onze opdrachtgevers. Wij hebben niet alleen aandacht voor jouw cv, maar vooral ook voor je ambities, je talenten en voor wie jij bent als mens. Wij streven altijd naar de best mogelijke match tussen interim professional en opdrachtgever. Voor het realiseren van de beste match hebben wij een efficiënt proces ingericht waarbij persoonlijk contact voorop staat.

Focusgebieden

Interim Financials is actief in meerdere focusgebieden. Hierdoor kunnen wij onze opdrachtgevers van de juiste marktexpertise voorzien en kunnen wij zelfstandige interim professionals een breed palet van zowel verschillende type opdrachtgevers als verschillende type opdrachten aanbieden.

Wij zijn zowel actief in de profit als in de not-for-profit markt. Binnen de profit sector kunnen dat zowel lokale als internationale organisaties zijn. Binnen de not-for-profit markt zijn wij al bijna 10 jaar een vaste leverancier van de Rijksoverheid maar hebben wij daarnaast ook verschillende duurzame samenwerkingen met diverse lokale overheden (waaronder provincies en gemeentes). 

Dienstverlening

Interim Financials biedt de volgende diensten aan:

Voordelen

Wij zijn onderdeel van een middelgrote accountants- en adviesorganisatie en dat heeft voordelen:

  • naast een pool van zorgvuldig geselecteerde kwalitatieve zelfstandige interim professionals, beschikken wij ook over professionals in vaste dienst vanuit de totale Baker Tilly organisatie
  • gedurende de opdracht staat de volledige kennisorganisatie (zowel nationaal als internationaal) van Baker Tilly ter beschikking aan onze interim financials
  • zo voldoen wij aan hoge standaarden op het gebied van compliance, waaronder onafhankelijkheid en integriteit
  • ons accountmanagementteam beschikt over financiële expertise en ervaring. Gecombineerd met HR skills weten zij uw HR vraagstuk te doorgronden en de juiste oplossing te bieden
  • als onderdeel van het wereldwijde Baker Tilly netwerk zijn wij verzekerd van up-to-date kennis omtrent wet- en regelgeving en ontwikkelingen welke uw organisatie aangaan

Now, for tomorrow

Vooruitgang begint met inzicht. Daarom grijpen we vandaag de kansen die onze klanten, onze mensen en Baker Tilly morgen succesvol maken. Vanuit onze vakinhoudelijke kennis en professionele expertise helpen wij onze opdrachtgevers en professionals om financiële capaciteitsbehoeftes op te lossen zodat onze opdrachtgevers in control komen of blijven. Dit doen wij door op te treden als zowel een recruitmentpartner als een businesspartner. Now, for tomorrow. Want morgen begint nú.