Professionals

Interim Financials is een betrouwbare recruitmentpartner met een aantoonbaar trackrecord. Wij leveren maatwerkoplossingen voor onze klanten op het gebied van capaciteitsvraagstukken voor zowel vaste als tijdelijke financiële functies. Naast onze eigen Baker Tilly interim professionals, werken wij ook intensief samen met een groep selecte freelancers. Hierin vinden wij het belangrijk dat er een langdurige werkrelatie wordt opgebouwd op basis van wederzijds vertrouwen.

Doordat wij onze interim professionals en freelancers door en door kennen, weten wij precies wanneer er een match is tussen een opdracht en kandidaat op basis van ervaring, expertise maar ook of een kandidaat bij een organisatie of team past.

Wil jij ook onderdeel worden van ons interne team en jezelf verder ontwikkelen als interim professional? Kijk dan verder op onze werken bij-pagina. Vanwege de groei bij Interim Financials zijn wij doorlopend op zoek naar gedreven finance professionals!

Ben jij op dit moment freelancer en zoek jij een betrouwbare partner die jou kan bemiddelen naar jouw volgende opdracht? Kijk dan bij onze vacatures of neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Interim Financials staat voor:

Maak kennis met ons team!