Finance & Control

Interim Financials is een partner voor onze klanten op het gebied van tijdelijke financiële capaciteitsvraagstukken. Door in gesprek te gaan met onze klanten kunnen wij, met onze persoonlijke aanpak, hen voorzien van een passend advies. Door onze financiële kennis en ervaring zijn wij in staat om voor elke capaciteitsbehoefte een maatwerkoplossing aan te bieden. Daarnaast zijn wij door onze ervaring en als onderdeel van een internationaal accountants- en advieskantoor, actief binnen diverse finance specialismes.

Een daarvan is Finance & Control.

Wat is Finance & Control?

Interim Financials ondersteunt organisaties met de inzet van Finance & Control professionals op flexibele basis. Organisaties hebben op verwachte en onverwachte momenten te maken met capaciteitsmanagement. Reorganisaties, fusies en overnames, uitval, interne projecten en recruitment overbrugging zorgen voor een tijdelijke behoefte van inzet van externe capaciteit. Interim Financials levert Finance & Control staf en lijnfuncties op diverse niveaus ter ontzorging van onze cliënten op het gebied van capaciteitsmanagement.

Zijn wij een match voor u?

Opdrachtgevers bevinden zich in de publieke sector (o.a. Rijksoverheid, gemeenten, provincies, waterschappen), non-profit organisaties (o.a. grote stichtingen, woningcorporaties en zorginstellingen) alsmede profit ondernemingen, zowel nationaal als internationaal opererend.

Waarom is dit relevant voor uw organisatie?

Capaciteitsmanagement is essentieel voor organisaties om continuïteit te waarborgen (tijdelijke behoefte).

Daarnaast volgen technische, economische en maatschappelijke veranderingen op het gebied van Finance & Control zich in rap tempo op. Flexibiliteit en het snel kunnen inspelen op deze veranderingen wordt steeds belangrijker. Detachering biedt de mogelijkheid om snel kennis en kunde in te zetten waardoor organisaties wendbaar zijn.

Wat is de geboden toegevoegde waarde?

Voor het realiseren van de beste match hebben wij een efficiënt proces ingericht (ISO:9001 gecertificeerd) waarbij persoonlijk contact voorop staat. Daarnaast is Interim Financials SNA (Stichting Normering Arbeid) gecertificeerd. Het SNA keurmerk is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid te beperken. Onze interim financials zijn in dienst van Baker Tilly of behoren tot de streng geselecteerde schil van externe financials. Met onze persoonlijke benadering maken wij het verschil. Daarbij kunnen onze interim financials terugvallen op de kennis en ervaring van een internationaal accountants- en advieskantoor

Welke functies?

Onder andere: 

  • Finance Manager 
  • Financial Controller
  • Business Controller
  • Project Controller 
  • Adviseur P&C
  • Adviseur Bedrijfsvoering
  • Medewerker Grootboek