Governance & Risk

Interim Financials is een partner voor onze klanten op het gebied van tijdelijke financiële capaciteitsvraagstukken. Door in gesprek te gaan met onze klanten kunnen wij, met onze persoonlijke aanpak, hen voorzien van een passend advies. Door onze financiële kennis en ervaring zijn wij in staat om voor elke capaciteitsbehoefte een maatwerkoplossing aan te bieden. Daarnaast zijn wij door onze ervaring en als onderdeel van een internationaal accountants- en advieskantoor, actief binnen diverse finance specialismes.

Een daarvan is Governance & Risk:

Wat is Governance & Risk?

Onze tijdelijke Governance, Risk & Compliance (GRC) professionals ondersteunen bij het implementeren van een verzameling aan processen en werkwijzen over verschillende afdelingen en functies waarmee op betrouwbare wijze doelstellingen van de organisatie behaald kunnen worden, onzekerheden aangekaart kunnen worden en wat de organisatie in staat stelt integer te handelen.

Zijn wij een match voor u?

Opdrachtgevers bevinden zich in de publieke sector (Rijksoverheid , gemeenten, provincies, waterschappen), non-profit organisaties (grote stichtingen, woningcorporaties en zorginstellingen) alsmede ondernemingen zowel nationaal als internationaal opererend.

Waarom is dit relevant voor uw organisatie?

Het effectief managen van Governance, Risk & Compliance draagt bij aan het reduceren van risico’s, het efficiënter inrichten van controls en een uniforme aanpak op veiligheid en compliance. Daarnaast hebben wetgeving (o.a. AVG) en de mogelijke boetes ervoor gezorgd dat GRC management meer van belang is geworden.

Wat is de geboden toegevoegde waarde?

Voor het selecteren van de juiste GRC professional hebben wij een efficiënt proces ingericht (ISO:9001 gecertificeerd) waarbij persoonlijk contact voorop staat. Daarnaast is Interim Financials SNA (Stichting Normering Arbeid) gecertificeerd. Het SNA keurmerk is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid te beperken. Onze interim GRC specialisten zijn in dienst van Baker Tilly of behoren tot de streng geselecteerde schil van externe professionals. De door ons ingezette interim GRC specialisten kunnen terugvallen op de kennis en ervaring van een internationaal advieskantoor

Welke functies?

Onder andere:

  • (IT) Risk Manager
  • Compliance Manager
  • AVG specialist
  • AO/IC specialist