Werken bij Interim Financials

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière en wil jij jezelf verder ontwikkelen door bij verschillende opdrachtgevers uitdagende opdrachten uit te voeren? Wordt dan Interim Professional bij Interim Financials. Bij Interim Financials staat jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling voorop.

Wij zijn doorlopend op zoek naar leergierige en gedreven finance professionals die wij bij onze opdrachtgevers op opdrachten kunnen inzetten. Met een vast dienstverband combineer je zekerheid met het werken op projectbasis bij onze mooie opdrachtgevers. Verder stellen wij samen met jou een ontwikkelingstraject op en krijg je toegang tot onze ontwikkel- en trainingsprogramma’s. Samen met onze accountmanagers ga je je verder ontwikkelen op vakinhoudelijk gebied, maar ook op persoonlijke competenties. Heb jij al een aantal jaar ervaring binnen de accountancy of accounting en ben jij ondernemend van geest? Dan komen wij graag met jou in contact.

Het traject:

      1. Een telefonische kennismaking

      2. Persoonlijke kennismaking met Director en/of accountmanager

      3. Verdiepingsgesprek met Director en/of accountmanager

     4. (online) Assessment  

      5. Aanbod

Interesse? Stuur dan jouw cv naar ons toe via interimfinancials@bakertilly.nl of upload hier je CV. Meer informatie? Bel met een van onze accountmanagers