Social Return

Naast de core business vindt Interim Financials het belangrijk om ook iets terug te doen voor de maatschappij. Dit doen wij in de vorm van social return. Jaarlijks organiseren wij het project ‘Deel je eigen wijsheid’’ in samenwerking met diverse overheidsorganisaties.

Mensen met afstand tot de arbeidsmarkt nieuwe inspiratie en energie geven om het volgende stapje vooruit te zetten. Dat is het doel van de proeftuin ‘Deel je eigen wijsheid’ waarin 45+ bijstandsgerechtigden met een administratieve achtergrond hun kans op betaald werk vergroten. Hiertoe delen ze in de kennis, ervaring en het netwerk van Baker Tilly en  Interim Financials.

Met de proeftuin ‘Deel je eigen wijsheid’ werken wij samen met het Werkgeversservicepunt (WSP) Den Haag, met als doel de kans op betaald werk voor 45+ bijstandsgerechtigden te vergroten. Dit doen wij door onze eigen wijsheid te delen en ons netwerk in te zetten om mensen met elkaar te verbinden.

De proeftuin heeft een planmatige aanpak:

  • Voorbereidingsfase
    In samenwerking met WSP (door)ontwikkelen wij trainingen. Daarnaast selecteren wij samen de deelnemers voor de proeftuin.
  • Trainingsfase
    Tijdens de tweedaagse training wordt kennis gedeeld en ervaringen uitgewisseld. Trainingen waar deelnemers écht wat aan hebben. De aanpak is persoonlijk en praktijkgericht.
  • Begeleidingsfase
    Na de proeftuin wordt het netwerk gebruikt om de juiste mensen aan elkaar te verbinden. Ook zijn de accountmanagers van Baker Tilly een sparringpartner tijdens het hele project.

Meer weten? Neem dan met ons contact op.

Video impressie