Kwaliteit

Als betrouwbare business partner staat betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel bij Baker Tilly én Interim Financials. Door het hebben en onderhouden van diverse certificeringen wordt dit onderstreept.

SNA-keurmerk 

Als Baker Tilly Interim Financials bezitten wij een SNA-keurmerk. Ieder jaar vindt er een audit plaats waarbij er wordt getoetst of er nog steeds wordt voldaan aan de vereisten van het keurmerk. Het SNA-keurmerk van de Stichting Normering Arbeid geldt als dé norm voor betrouwbaarheid op het gebied van arbeid en verloning in de interim branche. Het keurmerk is een bewijs dat organisaties voldoen aan de gestelde eisen in de NEN 4400-1 norm wanneer zij personeel inlenen en doorlenen. Ieder jaar wordt onderzocht of nog steeds wordt voldaan aan de vereisten van het keurmerk. Sinds 2014 hebben wij de certificering onafgebroken weten te verlengen.

Voordelen voor opdrachtgevers:

  • Het SNA-keurmerk geldt als de norm voor betrouwbaarheid op het gebied van arbeid en verloning. Verder betekent onze NEN 4400-1 certificering voor u als onze opdrachtgever een beperking in een aantal risico’s
  • Daarnaast geldt per 1 juli 2012 de vrijwaring inzake de inlenersaansprakelijkheid. Dit betekent dat de opdrachtgevers die werknemers inlenen via een bedrijf met het SNA-keurmerk gevrijwaard kunnen worden van eventuele aansprakelijkheidsstelling door de Belastingdienst ten aanzien van niet betaalde loonheffingen en omzetbelasting door de uitlener.

Meer informatie over het SNA-keurmerk vindt u op de website van de Stichting Normering Arbeid (SNA).

ISO 9001

ISO 9001 is de norm op het gebied van kwaliteitsmanagementsystemen van een organisatie. Deze is wereldwijd erkend en met het behalen van de norm tonen wij aan dat onze producten en diensten van bepaalde kwaliteit zijn: zoals u van ons mag verwachten. Praktisch gezien is het een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid. Wij bezitten de ISO certificering en de audit vindt jaarlijks plaats.