Audit support

Interim Financials is een partner voor onze klanten op het gebied van tijdelijke financiële capaciteitsvraagstukken. Door in gesprek te gaan met onze klanten kunnen wij, met onze persoonlijke aanpak, onze klanten voorzien van een passend advies. Door onze financiële kennis en ervaring zijn wij in staat om voor elke capaciteitsbehoefte een maatwerkoplossing aan te bieden. Daarnaast zijn wij door onze ervaring en als onderdeel van een internationaal accountants- en advieskantoor, actief binnen diverse finance specialismes. Een daarvan is Audit support.

Wat is Audit support?

Interim Financials levert tijdelijk capaciteit op het gebied van Audit preparation tot internal audit. Wij bieden tijdelijke ondersteuning bij onder andere:

  • Internal Audit afdelingen
  • De voorbereidingen op de controle van de accountant
  • Management Letter opvolging
  • De opzet en implementatie van een internal control framework.

Zijn wij een match voor u?

Interim Audit support wordt geleverd bij organisaties die onder andere:

  • op vrijwillige of wettelijke basis onderhevig zijn aan een accountantscontrole
  • een internal afdeling hebben of deze functie/afdeling willen opzetten/implementeren
  • een internal control framework willen opzetten/implementeren/verbeteren

Waarom is dit relevant voor uw organisatie?

Een gedegen voorbereiding op een komende audit van bijvoorbeeld balansdossiers en Accounting Papers kan een significante besparing op de accountantskosten opleveren. Daarnaast beperk je tevens onnodige discussies met de accountant. Daarnaast weten onze interim auditors hoe een management letter tot stand komt en weten hoe ze deze moeten opvolgen zonder de bedrijfsvoering te frustreren. 

Wat is de geboden toegevoegde waarde?

Voor het realiseren van de beste match hebben wij een efficiënt proces ingericht (ISO:9001 gecertificeerd) waarbij persoonlijk contact voorop staat. Daarnaast is Interim Financials SNA (Stichting Normering Arbeid) gecertificeerd. Het SNA keurmerk is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid te beperken. Onze interim auditors zijn in dienst van Baker Tilly of behoren tot de streng geselecteerde schil van externe auditors. Met onze persoonlijke benadering maken wij het verschil. Daarbij kunnen onze interim financials terugvallen op de kennis en ervaring van een internationaal accountantskantoor.

Welke functies?

Onder andere: 

  • Interne Auditor
  • Externe Auditor
  • IT Auditor

Contact

Zhi Ming Ly

Zhi Ming Ly

Senior Manager