Vacature

Auditor Subsidies

Sector:
Rijksoverheid

Vakgebied:
Financieel / Accountancy

Dienstverband:
Detachering / Interim, Freelance, Tijdelijk

Locatie:
Den Haag

Periode:
15-07-2019 - 31-12-2019

Uren:
36 uur

Deel vacature

linkedin twitter mail facebook-square

Voor onze opdrachtgever in Den Haag zijn wij op zoek naar een Auditor Subsidies (ESF)

Over de opdrachtgever

Agentschap SZW

Jouw functie

Agentschap SZW heet per 1 januari 2018 Uitvoering van Beleid en is onderdeel van de directie Dienstverlening, Samenwerkingsverbanden en Uitvoering van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW). Binnen dit departement zijn alle onderdelen gericht op dienstverlening en uitvoeringsondersteuning aan derden, organisatorisch bij elkaar ondergebracht.

Uitvoering Van Beleid is een resultaatgerichte, jonge organisatie met ongeveer 150 medewerkers. Uitvoering Van Beleid voert Europese Subsidieregelingen uit, waaronder die van het Europees Sociaal Fonds, het Europees Globaliseringsfonds en de Europese migratie- en veiligheidsfondsen. Daarnaast voert Uitvoering Van Beleid andere complexe opdrachten uit voor opdrachtgevers en aanvragers op het gebied van sociaaleconomisch beleid, in het bijzonder werk en inkomen. Uitvoering Van Beleid is per 1 maart 2019 tot stand gekomen na een transitieproces van een agentschap met baten-lasten stelsel naar een gewone directie met kas- verplichtingenstelsel. Hierbij is ook de naam aangepast naar Uitvoering Van Beleid en is een organisatievorm gekozen die past bij de nieuwe strategische visie van de directie. Kortweg behelst de visie dat de nieuwe directie, naast de uitvoering van (hoofdzakelijk Europese) subsidies, zich wil ontwikkelen naar een brede uitvoeringsorganisatie voor het gehele ministerie van SZW.

In de komende maanden werkt de directie Uitvoering Van Beleid aan controles van de ESF-administratie van scholen uit Voorgezet Speciaal Onderwijs/Praktijkonderwijs, Dienst Justitiële Inrichtingen en UWV en de Migratie- en veiligheidsfondsen. We zijn op zoek naar iemand die:
- Snel inzetbaar is als controleleider, controledeelnemer en/of reviewer voor deze audit- en controlewerkzaamheden naar aanleiding van de ingediende einddeclaraties voor subsidie. Voor de werkzaamheden is een gedetailleerd werkprogramma beschikbaar en zijn andere formats aanwezig die de werkzaamheden richting geven.
- De controles vinden plaats in teamverband, veelal op locatie van de ontvanger van de subsidie.

 

 

 

Wat vragen wij van jou?

- Je hebt ervaring met specifieke regelgeving op het gebied van Europese subsidies en de hiermee samenhangende audits, in het bijzonder van de Europese Migratie- en Veiligheidsfondsen en de ESF-fondsen in de programmaperiode 2014-2020;
- Je hebt ervaring met het uitvoeren van audit- en controlewerkzaamheden;
- Je hebt ervaring met het uitvoeren van audit- en controlewerkzaamheden vanuit auditdiensten bij onderwijs en overheid;
- Je hebt oog voor politiek-bestuurlijke omgeving waarin Uitvoering van Beleid opereert;
- Je hebt een flexibele instelling (soms moeten werkzaamheden opnieuw gepland worden of onverwacht op een andere locatie gedaan worden);
- Je hebt goede mondelinge en communicatieve vaardigheden;
- Je streeft ernaar kwaliteit te leveren.

 

Direct solliciteren

Meer informatie

Heb je interesse in deze mooie opdracht, neem dan contact op met Ewoud Heineken tel; +31  52 76 54 50 of mail e.heineken@bakertilly.nl. Je kan ook je interesse tonen door op de sollicitatie button hieronder te klikken. Ik kijk uit naar je reactie!