aug 11

CIA-training groot succes

Eerste CIA training groot succes

Baker Tilly Interim Financials organiseerde in het voorjaar 2015 voor de eerste keer een Certified Internal Auditor training. Het parade paardje van onze Academy voor Interim Financials was een groot succes. De cursisten gaven de training een gemiddeld rapportcijfer van 7,2.

Op vier zaterdagen in het voorjaar van 2015 bereidden zeven ervaren auditors en controllers zich intensief voor op het IIA-examen voor Certified Internal Auditor (CIA) van de Academy voor Interim Financials.

Een van de zeven cursisten was Louw-Jan Feitsma. Na afloop noemde hij de training een goede voorbereiding op het examen: “Onderdeel van de cursus was het oefenen van vragen. Gezien de beperkte tijd per vraag op de examens en de formulering van de vragen in het Engels, is de training van de vragen essentieel.”

Foto (v.l.n.r.): Drs. Jack Davidsz RA (cursusleider), Jack Steinfelder, Ronisa Harris, Chiel van Burken, Shafida Sardar, Louw-Jan Feitsma, Selcuk Topcu en Ronald Rokers.

Ook cursusleider drs. Jack Davidsz RA was tevreden. “Een goede, leergierige groep,” zo omschreef hij de cursisten, “Ik vermoed, dat enkele in het begin dachten: Dat CIA examen doen we wel even. Daar zijn ze snel van teruggekomen.”

Verantwoordelijk accountantspartner Barry Damen: “Vanuit onze kernwaarden hebben wij gezocht naar een middel om onze interim financials te binden en te boeien. Onze Academy blijkt daarvoor een goede keus. Ons opleidingsaanbod groeit gestaag en is ook zeer aantrekkelijk voor andere (externe) Financials”

Vanwege het grote succes van deze training organiseert de Academy voor Interim Financials in 2016 weer een paar keer de Training Certified Internal Auditor (CIA). U kunt zich hier nu al voor inschrijven.